Skip to main content

Orange Mint Cleaning este o curăţătorie ecologică situată în Galaţi ce foloseşte cel mai nou sistem în materie de curăţare textilă profesională. Procedura Wet Cleaning înseamnă tehnologie de ultimă generaţie pe bază de apă şi detergenţi smart (prietenoşi atât cu ţesăturile, cât şi cu mediul) pentru a curăţa în mod impecabil şi responsabil.

Orange Mint Cleaning deţine tehnologia Lagoon Advanced Care şi know how-ul de specialitate pentru a curăţa aproape orice fel de produs textil, de la îmbrăcăminte obişnuită la articole foarte delicate, precum cele din lână sau mătase, dar şi textile mari precum lenjerii de pat, draperii şi feţe de masă.

Utilajele profesionale de mare capacitate permit preluarea comenzilor pentru curăţătorie în regim industrial de la hoteluri, moteluri, pensiuni, restaurante, cafenele sau organizatori de evenimente.

10 ani de business ca fundament

Orange Mint Cleaning se bazează pe experienţa managerială şi de business a fondatorilor săi, care, timp de mai bine de un deceniu au dezvoltat mai multe proiecte antreprenoriale. Unul dintre ele este în domeniul hotelier, fiind recunoscuţi pe plan local pentru calitatea serviciilor.

Credem în haine cu adevărat curate. Şi în clienţi cu adevărat mulţumiţi

Orientarea către client ne ghidează întreaga activitate. Ne dorim să ne apropiem de cei pe care îi servim, să le cunoaştem îndeaproape nevoile şi aşteptările şi să creăm pentru ei o experienţă completă, care trece dincolo de serviciile de curăţare propriu-zice.

Suntem atenţi la detalii, grijulii cu ţesăturile fine şi pretenţiose. Livrăm repede haine curate şi zâmbete.

Proces tehnologic rapid şi complet de curăţare 

Curăţare eficientă într-un timp mai scurt şi în 4 paşi prin sistemul Lagoon Advanced Care. Fiecare produs trece printr-o fază iniţială de identificare şi îndepărtare a petelor, urmată de procedura de curăţare umedă integrală, procesul de pregătire pentru călcat şi finisarea efectivă.

Personal care ştie ce are de făcut

Echipa Orange Mint Cleaning a trecut printr-un proces specific de instruire în cadrul Blue Lagoon Training, primul centru de formare profesională din România în domeniul curăţătoriilor ecologice de haine. Prin crearea unui mediu de lucru sigur şi armonios, bazat pe recunoaşterea şi recompensarea competenţei, ne asigurăm că fiecare membru al echipei Orange Mint lucrează cu zâmbetul pe buze.