Skip to main content

Spălare şi uscare profesională

 

Curăţare şi prospeţime fără substanţe chimice, culori revitalizate, tuşeu catifelat după fiecare spălare. Ne bazăm pe tehnologia suedeză Lagoon Wet Cleaning, alternativa ecologică la îngrijirea hainelor de zi cu zi sau a celor speciale şi textilelor de orice fel, de la lenjerii la prosoape, draperii, perdele şi feţe de masă.

Lagoon este singurul program de curăţare umedă aprobat de The Woolmark Company ca fiind potrivit inclusiv pentru spălarea ţesăturilor din lână, curăţate de obicei doar prin procedee uscate.

Fără decolorări ale ţesăturii, fără ca hainele să intre la apă chiar şi după multiple cicluri de spălare şi curăţare. Garantat de Hohenstein Institute, testat de noi.

Curăţare textile delicate

Delicaţi cu produsele delicate. Rochii de mireasă, bluze din voal, haine din mătase sau cu aplicaţii de dantelă fină, lucrată manual, tulle cu broderii, costume de lână. Rezultate spectaculoase cu toate acele produse textile preţioase şi pretenţioase.

Detaşare pete

Îndepărtăm pete de pe diferite tipuri de ţesături, chiar şi petele acelea mai încăpăţânate. Prin proceduri speciale, soluţii de curăţat profesionale şi prin puterea vacuumului de la Electrolux Professional. În procesul de curăţare, fiecare produs este scanat pentru pete şi trece printr-o etapă suplimentară de îndepărtare a lor prin acţionare locală cu agenţi speciali de curăţare.

Călcat profesional

Finisaj perfect, fără cute, pentru ţinute îngrijite şi un aspect prezentabil oricând. 3 tipuri de utilaje profesionale ne permit să călcăm orice tip de produs textil, de la costume şi rochii sofisticate la textile mari de casă. Ne bazăm pe tehnologie şi personal instruit pentru ca tu să le ai finisate ca noi.  

Servicii business

Ai un restaurant, o cafenea sau un hotel? Avem capacitatea, tehnologia şi know how-ul pentru a-ţi oferi servicii de spălătorie şi curăţătorie industrială, aici, în Galaţi. 

Prezintă-te impecabil în faţa clienţilor, salvează timp, fă economii

Ai servicii complete de curăţătorie HORECA. Folosim maşini de spălat de mare capacitate cu sistem de curăţare Lagoon Advanced Care, unicul sistem de curăţare umedă acreditat de The Woolmark Company şi Hohenstein Institute.

Utilizăm detergenţi inteligenţi şi biodegradabili, speciali pentru HORECA, pentru a spăla şi curăţa delicat, dar impecabil lenjerii, draperii, perdele, feţe de masă, naproane, huse, prosoape sau uniforme ale angajaţilor.

Feţe de masă şi lenjerii impecabile, care rezistă în timp

Creştem durata de viaţă a feţelor de masă, prosoapelor şi lenjeriilor cu cel puţin 30%. Curăţăm fără solvenţi, cu simţ de răspundere, dar suficient de delicat pentru a nu deteriora ţesăturile. Echipamentele şi detergenţii profesionali ne permit să avem rezultate excepţionale şi să livrăm cu maximă exigenţă.

Curate, perfect călcate şi rapid livrate

În procesul de finisare folosim calandru profesional, masă de călcat profesională, manechin cu aburi şi maşină de ambalat pentru ca fiecare produs să arate impecabil şi să fie livrat rapid.

Experimentează ce înseamnă lucruri care arată curat, miros a curat şi se simt ca noi la purtat.